Hippa!

Igår var det möhippa/svensexa för Lina och David - och det blev ju väldigt lyckat om jag får säga det själv.

Dagen började redan 06:00 då det var uppstigning och dags att baka ostpinnar som skulle ätas senare under dagen.

Strax före sju var det frukost och dusch och halv åtta bar det av mot Skellefteå för att möta upp resten av gänget. Vi pyntade lite i lokalen som vi sedan skulle hålla till i och sen vid niosnåret åkte vi tjejer för att hämta upp bruden och grabbarna åkte för att hämta brudgummen. Så här fin var bruden när hon klev av på busstoppet vid lasarettet:



Vi hade förstås hjälpt henne att fixa kläder och frisyr för dagen.

Sen bar det av mot Bureå och dagens första aktivitet som bestod av crosscart, Väl framme mötte vi upp grababrna och då såg det blivande brudparet ut så här:



Ja vad kan jag säga - man blir inte mycket snyggare - eller jo lite för när man kör crosscart har man hjälm, overall, glasögon och  så sprutar det jord och annat trevlig. Till exempel kan man se ut så här:


Sess visar hur cool man är när man kör crosscart.


Helena, Anna, Cissi och Anna väntar på sin tur.



Och jag, taggad till tänderna. Sen att jag var den enda (tror jag i alla fall) som lyckades bli omkörd två gånger i samma lopp det är smällar man får ta. Jag vet att jag egentligen är en fartdåre för det har Louise sagt (och hon har ju alltid rätt) men ja, det måste ha varit fel på bilen eller något. Ni kanske undrar hur en crosscart ser ut och då kan jag meddela att den ser ut så här:



Som sagt så sprutade det en den jord och det var nog tur att man fick i sig lite jord för annars hade vi hunnir svälta ihjääl innan det var dags för lunch.




Lunchen intogs i det fria. Här en skål för den blivande bruden tillika vinnaren av finalen i crosscart. (Gilrpower!)

The theme song of the day: Dansa, pause med oilka verb. Några exempel:
* Gasa, bromsa
* Äta, pausa (eller som det egentligen var från och med lunchen Äta, äta)
* Äta, dricka
* Skratta, le
Och förstås också lite av originalversionen

Lina var väldigt duktig på att gissa vem av oss andra som gett henne vad och även vem som var vem i "vänner-bkoen" som vi fyllt i. Det gick lite sämre med tävlingarna gissa färgen på vinet, gissa smaken på cidern och gissa alkoholhalten i ölen där hon totalt skrapade ihop tre poäng och då tyvärr belv slagen av David.

Under kvällen höll vi till på Cissis jobb och man kan väl säga att vi gjorde en resa tillbaka i tiden till de vi skulle ha varit om vi levt på 60-talet:

Ding-Diddi (Lina)


Sensuella-Isabelle (Anna)


Raggar-Ragge (Helena)


Party-Patricia (Sess)


Put-Peggy (Cissi)


Pia Plugg (Jenny)


Flirt-Felicia (Anna)


Snygg-Sussie (Jag)

Ja och så var det dags att återförenas med grabbarna som också åkt tillbaka till 50-talet:

Lars-Guran (Robin)
Brytar-Benny (Simon)
Fonaie (Fegge)
Boe The Boss (Robert)
Brolle (David)
Korv-Kalle (Ante)
Krock-Conny (Julle)

Otruligt nog för Krock-Conny så blev han mördad under kvällen.Här en bild som visar vilken tragedi det var:


... men turligt nog för Julle så återuppstod han då istället som Komerssarie Besserwisser eller något sånt och så löstes mordet på Krock-Conny och den skyldige fick sitt straff. Jag måste säga att det ganska kul att spela lite teater (har ju inte gjort det sen vår braksucce med den moderna versionen av Medusas barn under första terminen av svenskan). 

Håll med om att vi var snygga! Vi hade nog rockat fett på 60-talet också!
 






Nej, jag kan väl säga som så att vi rockar fett! Nu ser vi fram emot den 11 som möjligen kan komma att toppa gårdagen. So long alla mina underbara vänner - rocka r*ven av dem!

Dagens citat: "Alla mina vänner är de snyggaste jag sett" (Lena PH Lena Antehm)

RSS 2.0