En lååång dag...

22:02 Jag börjar skriva detta inlägg.

07:00 väckarklockan ringer, två timmat tidigare än den egentligen skulle ha gjort men som det nu var så blev det ju aldrig av att jag skurade köttkvarnen igår - eftersom hasse hade lämnat bygget när han skulle hjälpa mig att ta isär de. Att skura köttkvarnen är förövrigt inte en av mina favorit sysslor!

08:00 Malin anländer till Konsum och upptäcker till sin stora glädje att Karin redan har skurat köttkvarnen! Tack Karin, men när jag lika var där så kunde jag ju lika gärna jobba, så det gjorde jag. Och dessutom framsotg ju jag som väldigt omtänksam och ambitiös när jag anstängt mig och kommit tidigare för att skura kvarn!


12:00 Malin äter lunch på rekordtid för att hinna läsa så mycket Harry som möjligt på rasten.
 
ca 13:00 Malin och Irene skrattar åt Irenes lilla tabbe, istället för två säckar lök (10 kg/st) hade Irene beställt två bingar lök (ca 200kg/st)

18:00 Slut på arbetsdagen, och det bär iväg mot ferex där laget skulle vara och städa matsalen. Stora delar av laget var där i helgen och städade omklädningsrum, så vi skulle bara var ca 10 pers.

18:20 Malin kommer fram till ferex oxh inser sitt misstag i att tro att de snart skulle vara klart!! Hon märker också snabbt att det som skulle vara ett tiotal pers från laget bara är en, Anna tillsammans med Sollan och Bengan har hon börjat röja upp isvinstian som vi väl med rätta kan kalla det.

Någon gång mellan 18-19 Sollan vurpar på det hala golvet, vi får oss ett gott och välbehövligt skratt.

19:00 Malin S förstärker städpatrullen.

Ca 20:00 Bengan kläcker kommentaren " Hon skulle ju för fan ha svinto till allt!" (Detta sagt i all väl mening) Om Helena som by the way gjorde en storartad insatts i helgen då hon städade både läördag och söndag trots att man bara behövde städa en dag.

Ca 20:15 Bengan river sönder ett av "gallren" som sitter under taklamporna och svär långa ramsor!

Stax efter 21:00 Malin kommer hem - utsvulten och allmänt skabbig! Äter tre uppljummade skivor blodpudding och två limpskivor. Samtidigt som hon pratar med Issa och lite med Louise via Anna.

22:20   Detta inlägg avslutas med dagens citat " Tip it, tip it!" Om de stora trppstegarna som vi använde för att dammtorka lamporna på ferex. (Ross Vänner)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0