Sol, varmt, härligt!

Idag har det solats vill jag lova! Man måste ju passa på - vet aldrig hur många soldagar man är ledig i sommar! Nu lider jag dock tyvärr av solfrossa, men jag har försökt lindra med lite godis... och jag tror tamigtusan att det fungerade!

På något sätt lyckades jag och Anna snirkla oss ur att veckostäda idag, vi kom på att eftersom vi åker hem nästa vecka och ändå hade tänkt storstäda innan det så gör vi helt enket så att vi ta ett rum om dagen nästa vecka! How smart are we??!!

För att ändå vara lite duktig sprang jag lite intervaller, 70/40 - men gisses vad tungt det gick!

Sverige slog Argentina med 33-21 (tror jag det var) i os-kvalet i handboll. YES!! Avgörande match i morgon mot Island - spännande!


Man kan ju inte hjälpa att man är ett datasnille!

Efterom detta är mitt första inlägg borde jag kanske presenter mig, jag heter Malin! Så där då var det avklarat!

Om du känner mig så kanske du tycker att rubriken på detta inlägg känns lite som en lögn, men låt mig då få berätta om hur jag, helt på egen hand, laddade ner en låt från CDON igår, hur den inte gick att spela och hur jag - datasillet - löste detta! Kom nu inte med någon dum fråga som typ "Hur gjorde du?" eller ännu värre "Varför gick låten inte att spela?" för det ingår inte i min definition av ett datasnille! Nu fungerar låten (Holding out for a hero med Bonnie Tyler) och det är inte illa pinkat eller hur?!

Jag åste skynda mig och passa på att skriva lite om förra helgens magplask i ESC medan det fortfarande kan kallas (typ) aktuellt. First of all - well done Charlotte!! Second of all - skämmes Eurropa! Pinsamt att ni inte känner igen en bra schlagerlåt om den så spelas upp framför era ögon!! Hur kan det komma sig att Lettlands pirater och Spaniens "danslärare" fick mer poäng än Charlotte?? Och till sist... Charlotte om du av någon otgrundlig anledning skulle läsa detta så älskar vi dig ändå!!

Nu har jag en date...med Harry....Potter....and the prisoner of Azkaban!


RSS 2.0