Somebody save me!!

Buhuhu... vilken fruktansvärd dag!! Jag har sagt det förut och jag säger det igen: vissa dagar borde man helt enkelt inte sitga upp!

Eländet började redan i natt...hade lite svårt att sova. Jag tror att det hänger ihop med routerhelvetet som vi köpte tidigare i veckan men fortfarande inte lyckats koppla in. Och det är inte det att vi inte har försökt, det är det att det inte går! I alla fall så var jag helt uppstressad i natt för jag tyckte att jag hade så mycket att göra, dels var det routern (som vi förövrigt döpt till Roger), sen var det dags att skura avloppet i duschen - inte en av mina favorit sysselsättningar direkt - så behövde det handlas och städas, en diktanalys skulle skrivas och så hade jag tänkt hinna på IKSU.

I morse körde jag igång med diktanalysen eftersom jag tänkte att det var bäst att göra det medan jag var fresch i huvudet, och för att skuta upp den otroligt obehagliga avloppsrensningen! Så fram till lucnh gick det faktiskt ganska bra, och även en bit in på eftermiddagen, vi handlade helt utan missöden.

Det gick till och med över förväntan med avloppet...det var ju inte kul men det gick rätt fort.

Jag kanske inte heller var någon stjärna på det aerobic dance pass som jag var på, men jag fällde ju ingen så på det hela taget är jag nöjd. Vanligtvis undviker jag allt vad aerobics heter eftersom det är så svårt att hålla sig på sin plats, det är mycket bättre med step up för då har men i alla fall en bräda som säker punkt, det är så lätt att krocka när man kör aerobics... gjorde det idag men det var inte mitt fel!

När jag kom hem från IKSU drog eländet riktigt igång, jag hade städat toan och skulle bara bära tillbaka tandbortmuggen, tvålpumpen, en plastmugg och den lilla grejen som håller i tandkrämen till toan men ett tu tre så hade jag tappat ut all tvål på köksgolvet! Klet och kladd och Anna den lilla lusen hon bara skrattade. Där satt jag svettig och dan (hade inte duschat efter träningen än) och slevade upp tvål i en gammal potatissallads ask med sked.. inte kul!

I alla fall så fick vi för oss att vi skulle göra kladdkaka så jag ringde hem till mor min för att ta hennes recept, det var tydligen väldigt jobbit att stiga upp ur soffa och leta fram det... men det gjorde hon så gärna för min skull.

När kakan var i ugnen tänkte jag att jag skulle tända lite smålampor eftersom det börjat skymma. Jag började i vardagsrummet där Anna dammsugit ur sladden till ena golvlampan, så jag satte i den och gick vidare till det lilla fönstret i vardagsrummet. Jag har ju märkt att lampan som står där är lite glapp men det brukar bara vara att vicka lite på sladden så löser det sig, så när det inte började lysna när jag tryckte på knappen vickade jag på sladden och....
PUFF så exploderade glödlampan, jag skrek till och märkte i min förskräckelse inte att alla de andra lamporna i vardagsrummet också slocknade.

Anna märkte det däremot eftersom hon lyssnade på spotify och det blev helt tyst. Jasså...jaha och v ad gör vi nu då tänkte vi? Vi tittade lite i elskåpet och hittade den säkring som gått men vi lyckades inte räkna ut hur man skulle fixa till det. Så lagom glad ringde jag hem till far min, och tro det eller  ej men han hade lösningen på problemet, vicka lite på piggen!

Så nu har vi både läslampa och tv i vardagsrummet igen! Yippie!

Väntar just nu desperat på den där kladdkakan och hoppas innerligt att inge fler missöden inträffar idag!

Dagens citat: "Don't depend on no man to give you what you want... " Destiny's child Independent Woman Part Two. Som en liten motvikt till rbriken... jag har ju faktistk löst dagens små prövningar nästan helt själv...med lite hjälp av pappa och ännu mindre hjälp av Anna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0