Borås i bilder

Om du någon gång åkt tåg i mer än åtta timmar så vet du hur intekul det faktiskt är, man är less redan efter en kvart och att hitta en bekväm ställning att sova i är stört omöjligt. Varför utsätter man sig då för något sådant? Jo det ska jag tala om för er som inte vet, det gör man för att man när man kommer fram får göra något riktigt kul eller träffa någon som inte borde ha flyttat så långt bort eller något sånt!

      
Här är jag och Anna framme efter den första etappen, Umeå-Sundsvall med buss, vi skaffade en ny vän - söt eller hur!

Väl framme i Borås hade vi lite problem med att läsa busstidtabellen, och jag vill ju inte vara oförskämd men Issa du har bott där i drygt ett år - hur svår kan en tidtabell vara (puss på dig)



Vi lyckades ta oss till Issa och Christoffer och väl där författade vi en lååång handlalista

 Och trots att det tar emot att erkänna det så handlade vi sedan på ica maxi, men det talar vi inte högt om!

Dag 2
Alltså den dag då man börjar känna sig som en människa igen efter tågresan, gick vi på Borås djurpark. Inget ont om Lyckseles djurpark men en älg kan man ju liksom se vart som helst, elefanter däremot är det ont om i de svenska skogarna.

Innan vi kom i väg till djurparken lekte vi egen djurpark:

   
Jag var tiger,           Anna surikat,                    Issa giraff och                 Christoffer var apa

Har du hört talas om djurt Bongo? Inte jag heller men så här ser de i alla fall ut:

 Kind of cute don't you think?

Visseligen fanns det älgar även på Borås djurpark men vi skippade dem och skitade in oss på lite mer exotiska djur.

  

På kvällen varvade vi ner med ett antal omgångar Geni, ja ganska många faktiskt. Till slut kan man väl säga att det spårade ur lite... men bara lite





När våra tre dagar i Borås var över tog vi en sväng förbi Uppsala på vägen hem, där blev det både Buzz och plump.



Sen var det bara den sista långa sträckan kvar, vi hann ju med tåget och allt! Så på det stora hela får vi väl ändå vara nöjda...

 kvällsmackan medan vi fortfarande trodde att gubben som pratade oavbrutet bara var full... när klockan närmade sig 3-5 på morgonen och han fortfarande pratade på började vi inse att han nog var psyksjuk... trevligt!

Väl hemma i Umeå hämtades vi upp i ankan som kördes av Jocke, sen ruschade vi med Issa till NUS, men bara lugn det var inget allvarligt - hon skulle bara med en buss.

När Issa var avsläppt skynade vi vidare till kuratorvägen där det bjöds på en utsökt frukost med nybakat bröd ochen massa annat gott!!

Tack för en trelivg resa alla som bidrog till att göra den till det - till er som mest störde eh ja jag säger väl ingenting så har jag ingenting sagt, det bli nog bäst så!

               
                   Dagens citat: "Ah men e du söt eller?!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0