Party, party och en paprika från Saltsjöbaden

Chip!

Himmel och pankaka så effektiva vi var här på Älvans väg i förmiddags! Klockan tolv hade vi städat hela lägenheten och varit på IKSU i en timme! En väldigt rolig timme dessutom, roliga timmen skulle man kunna säga. Det var nämligen Step muskel - DISCO, superkul och de hade verkligen fått in bra och många discomoves i programmet. En applåd till tjejerna som höll i kalaset, de hade också, dagen till ära, klätt upp sig i guldglittriga linnen och äkta discoperuker.

En annan applåd som jag skulle vilja dela ut går till Jocke för den utsökta laxlasagnen som det bjöds på igår - MVG! Och Louise du får ett VG+ för efterrätten om det hade varit helt upp till dig hade det säkert blivit MVG men nu var det ju ett recept inblandat också.

När vi, alltså jag och Anna, kom hem från IKSU svettiga och hungriga rotade vi runt lite i skafferiet men utan att hitta något som riktigt föll oss i smaken. Det hela slutade med att det blev rostisar med skinka och grönsaker som pålägg till lunch. Inte vräldshistoriens l´nyttigaste måltid men den smakade helt ok. En av grönsakerna som låg på mackorna var troligtvis från Saltsjöbaden för den var lite inavlad...  jag antar att det är vad man kallar en paprika som har två minipaprikor inne i sig, eller vad tror du Louise??

Det stora målet för dagen är i alla fall att få med Anna ut ikväll...håll tummarna allihopa!!

Dagens citat: "I'm dilated three!" (Ross, när Rachels förlossning drar ut på tiden) Bara för att det är kul!

P.S GLÖM INTE ATT SLÄCKA IKVÄLL MELLAN 20:30 OCH 21:30!! D.S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0