Cykeljä*^l

Det blåser i Umeå idag - big surprise! (NOT)

Åt lunch och fikade med Kajsa idag. Och tro det eller ej men när jag sen skulle hem från stan hade jag medvind. Medvind, alltså vind i ryggen istället för i ansiktet!

Tog nog ut segern lite i förskott är jag rädd. När jag kom hem från stan bestämde jag mig för att cykla på IKSU. Sagt och gjort, jag cyklade dit, då med motvind i världsklass, och tänkte att det kommer i alla fall att gå fort när jag ska hem. När jag sen kom ut från IKSU, darrig och svettig så hade rosa faran blåst omkull. Ja, ja jag lyfte upp henne, satte tillbaka cykelkorgen, hoppade upp på sadeln, satte fötterna på tramporna och trampade till - utan resultat. Kedjan hängde och slängde all over the place. Nejhej du det var bara att gå hem med vinden i ryggen.

Jag kan lugna er alla med att rosa faran mår bättre nu, jag har lyckats få tillbaka kedjan. Jag hoppas bara att det ska hålla nu, den kändes lite lös. Priset på det här - grymt smutsiga fingrar.

Dagens citat: "Hoppelihopp! Esa Pekka Salonen. Sov du lilla vide ung än så finns det sadel... det kan vara att sadeln är lite hård, sadeljävel!" (Jojje Jönsson Där fick du)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0