En riktigt god jul!

Japp igår var det dags att koppla på alla konditorkunskaper possibly! Det började ju inte så jättebra, and frankly it was kind of my bad. Jag råkade glömma de två ägg som jag skulle ha med mig, blir ju inte så mycket till bullar utan ägg. Denna lilla kris löste sig dock eftersom Jenny råkade ha precis två ägg hemma. If it's meant to be it's meant to be! Ja så med den lilla missen ur vägen så var det väl bara att köra på, kunde man kanske tycka - men nej. Jag hade visst också råkat tappa bort Annas saffran. Blir ju inte mycket saffranskola utan saffran. Men, ta mig tusan om vi inte löste det också. Eller ja vi och vi, det var väl egentligen Fegge som löste den lilla knipan.

Men förutom det så gick det över förväntan. Tyvärr har jag inga bilder men de finns på Annas blogg (anna0915.blogg.se).

Förutom jag, som kanske inte skulle betraktas som den mest lyckade konditorn fanns också chefskonditor Cissi på plats och så de som hade huvudansvaret för bullbaket agare-bagare-Anna och Cheese Doodle-Jenny (se Annas bilder för förklaring).

Det blir nog en god jul i år också. Förutom godsakerna som tillverkades på Ostviks konditori igår så trillade min mor och jag ett hundratal köttbullar i lördags. Bäst som vi stod där och rullade för glatta livet sa min mor: "Gjorde inte vi det gär i fjol också", "Jo" svarade jag, "Ja, just det för jag minns att vi bråkade om storleken på köttbullarna". Tacka för det, jag menar inte vill man ju rulla köttbullar i flera timmar - någon måtta får det ju vara. Men goda blev de. Lite kul var det ju också att mamma lyckades spilla på sitt nya linne, men bara lite.

Och så höll jag på att glömma, jag och mamma gjrode ju också godis, Rocky Road, eller som vi kallar dem Rock n'Roll. Det är typ samma sak som Rocky Road fast utan nötter. De blev också riktigt bra om jag får säga det själv.

Dagens citat: "What's there not to like?!" (Joey) Det är så vi jobbar när vi tillverkar Rock n'Roll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0