Kom vi stannar den rusande tiden!

HJÄLP! Hur kan det vara första advent nu på söndag?! När hände detta? Det här året har gått så fruktansvärt fort. Om nästa år går fortare än det här så är det ju ingen idé att plocka ner julsakerna, då kan man ju bara låta dem sitta. Nej nu tar vi ett djupt andetag och samlar oss.

Av någon underlig anledning har jag också gott och blivit helt värdelös på att fatta beslut. Minsta lilla beslut och jag får ett mindre sammanbrott. Det började väl med hela den här bo kvar i Lycksele eller flytta till Umeå grejen, men sen dess har det också gällt blå eller grön blus, choklad eller gott & blandat. Så nu bestämmer vi oss en gång för alla - när ett beslut ska fattas just rip of the band-aid!

Dagens citat 1: "Alltså det här lika som bär det är ändå ett jävla fult uttryck. Vadå lika som bär? Blåbär och hallon är ju inte lika" (En elev till en annan i korridoern utanför mitt arbetsrum)

Dagens citat 2: "What the hell was I thinking at dinner? Do I want soup or salad? Both always order both!" (Joey) Ett annat sätt att komma undan beslutsångest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0