Nu får det vara nog!

Jag är så less på att hosta! Det går inte att sova, när man åker buss kan ingen annan heller sova, det är oändligt jobbigt att hålla lektion, det är hiskeligt förargligt att sitta och lyssna på elever som redovisar - livet blir helt enklelt lite sämre. Och nu tycker jag att jag har haft hosta alldeles tillräckligt, tillräcklitg för flera år faktiskt.

Dagens citat. "Oh come on!" (Ross)

At first I was afraid, I was petrified...

men jag överlevde! Visserligen spelade jag bad typ 40 minuter i anda halvlek men ändå - rätt bra gjort av en tant som jag!

Imorgon är det fredag igen - hjälp vad tiden går fort! Har varit hemma idag eftersom min handledare inte jobbar på torsdagar men imorrn bär det av till Kaplan igen och då ska jag vakta de små liven så att de inte fuskar på sitt nationella prov. Inte för att jag tror att de skulle göra det, de är så snälla så!

Ja jag kanske borde berätta hur matchen gick också, men innan jag gör det måste jag säga att siffrorna är lite missvisande för jag tycker faktiskt att vi var rätt bra idag. I alla fall så förlorade vi med 5-0 men glöm då inte att KAIF, som vi mötte, spelar en division över oss. Fast helt ärligt är de inte bättre än de var idag så kommer de nog att åka ur.

Nej men gott folk det var nog allt för idag. Over and out.

Dagens citat: "Oh no not I, I will surivie" (I will survive Gloria Gaynor)

Lär er språk!

Allas vår hjälte Johan Glans har gjort det igen - kommit med ett oförglömligt citat. Och den här gången är det till och med ett vettigt budskap i det. Jag såg slutet på De kallar oss roliga och så frågade reportern om de hade något att tillägga när det var typ slut och då sa Johan "Lär er språk, ungdomar om ni kollar lär er språk" (typ). Jag menar hur bra sagt är inte det!?

Dagens citat: "Här kommer en tjej som heter Duga" (Ett annat Johan citat som används flitigt i Norra Byskebyn just nu.)

P.S Anna man kan inte paxa så där. Det är först till kvarn som gäller! D.S


Praktik och panik

Så hade man då överlevt första veckan på praktiken. I ärlighetens namn var det inte så farligt, jag hade bara en lektion och hur mycket tid som helst att planera fortsättningen så det känns bra.

Språkhistoria, språkhistoria - visst låter det kul?! Själv tycker jag ju typ det men eleverna - not so much. Vet inte riktigt hur jag ska få dem att inse att det faktiskt är kul. Försöker med nordisk mytologi till veckan och ser om det hjälper.

Är lite orolig eftersom jag anar en förkylning långt nere i halsen. Att vara sjuk under praktiken är ingen höjdare. Om man missar för mycket måste man göra om den och om man tvingar sig dit lite så där halvkrasslig så gör det inte direkt under för halsen, att prata högt och mycket.

Dagens löprunda är också i faorzoonen men det sörjer jag inte lika mycket.

Dagens citat: "I'm not sick!" (Monica)

Ve och fasa!

Körde mors-fars till pappas bror i Blåfors i afton och jisses vilken kass väg! Visserligen är den under reparation men ändå! Folk som bor där måste säker kära den vägen minst fem dagar i veckan och hur nyttigt är det för bilarna på en skala.

Och det värsta av allt är att i och med detta vägombygge, som visserligen är ganska nödvändigt, försvinner välrdens skönaste gupp! Ni vet ett sånt där som man får lust att backa tillbaka och köra över igen för att det är lite som att åka karusell, det liksom suger i magen. Med vissa bilar kan det till och med kännas som en liten backe upp och en liten backe ner enligt min kusin Magdalena.

Alla (kvinnor/tjejer) med ålderskris kan jag lugna med att det nu typ är modernt för (man)boys att gå ut med äldre kvinnor. En klen tröst kanske men ändå.

Dagens citat: "Thatäs not gonna happen because we have new deal" (Joey till gud om att fylla 40)

RSS 2.0