Jag borde få nobelpris!

Chip!
Jag borde få nobelpris, och då pratar vi inte nobelpris i litteratur på grund av mina lyriska talanger nej, utan jag pratar om något så ovanligt som nobelpris i geografi (alternativt meterologi) för vet ni vad jag har hittat?? En stad där det alltid blåser! Och inte nog med det, det blåser alltid motvind också!

Igår var det underbart väder, varmt, uppemot 30 grader... och så lite vind på det. Men igår var det bara skönt med lite vind, idag å andra sidan skulle det kunna vara jättehärligt väder men nej för det typ stormar! Det står 20 grader på termometern men jag känner ju vad jag känner och jag tycker nog att det känns kallare än så! Så det så!

Jag och Anna hade bokat tvättid klockan 07:00 i morse, det kanske var lite dumt med tanke på att vi var ut igår och inte kom i säng förrän någon gång vi 03:15 eller så. Så när väckaren ringde (hade ställt den på 09:00 eftersom vi inte hade så mycket tvätt) znoozade jag ett par gånger innnan jag släpade mig upp vid halv tio. Och något verkar vi ha gjort rätt för idag var tvättkarman på topp, vi hann precis tvätta allt som skulle tvättas innan vår tid tog slut och inga missöden inträffade!
Men jag har nog ändå hellre dålig tvättkarma än dålig cykelkarma, något som verkar ha drabbat våra vänner på kuraorvägen, både Louises och Jockes cykel har gått sönder. Till följd av detta var Louise hit och lånade orangea faran av oss, den har väl stått orörd i ett och ett halvt - två år eller så men den rullar ju frammåt i alla fall.

Jag har massiv ångest igen, den här gången är det för att jag inte har börjat på den processbok som ska in på fredag, enligt min planering skulle jag skriva den i helgen, och jag vet inte vem jag ska skylla på men det är då fortfarande inte gjort!

Lite duktig har jag ändå varit idag eftersom jag både tvättat och frostat av frysen... kanske jag måste få lite glass till kvällsfikat?? Hmm...

Dagens citat: "You had rambled on for 18 pages... front and back!!" (Ross) För att lätta upp stämningen och på så vis också ångesten... sen är det väl ungefär så min processbok kommer att se ut också är jag rädd.


Yra, cheesecake och hipp,hipp

Chip!
Idag drog brännbollsyran igång här i stan, var där en sväng och kollade när Annas klass spelade... vilka sygga outfits! (Antar att det kommer bilder på Annas blogg! anna0915.blogg.se) Och jag måste då säga att de har haft tur med vädret, det har varit helt ok idag... lite dis för solen men inte så mycket att man inte borde ha tagit lite solskyddsfaktor om man tänkt vara ute hela dagen... eller vad säger du Anna?? Eller ska jag kalla dig red-head?

Hade grillpartty (observera de två t:na i uttalet) hos Louise och Jocke, deltagande var jag, Anna, Louise och Jocke! Vilket toppengäng va? Och vilken lyckad måltid...mums! Och efterrätten var great too, cheesecake - det blir inte mycket bättre!!

Och så har jag nu sett mitt första avsnitt av Hipp, Hipp och jag måste ju säga att det var riktigt roligt ... men nästa gång blir det Sally mina vänner!

Håller som bäst på med att skriva en teater tillsammans med resten av medelemmarna i grupp 3, igår hade vi väldigt kul när vi skrev dialogen.. kanske lite väl kul eftersom vi fick lov att ändra lite idag då det inte kändes riktigt rätt att säga "Yo bitches and hos" eller att prata om en pinna i en viss kroppsdel, det ska ju i alla fall betygsättas. Men pjäsen känns fortfarande kul så det blir nog succé tror jag!!

Nej nu är det gocke däri nickers, jag och Anna ska upp på IKSU i morgonbitti... tidigt är tanken eftersom det ska bli typ 30 grader varmt och sol och då vill vi vara ute resten av dagen.

Enligt min plan ska jag också skriva en processbok i helgen men som det ser ut nu så kommer inte planen att fungera, men det löser sig .... eh tror jag.

Dagens citat 1: "När hände detta?!" (Johan Glans) Vart kom sommaren ifrån?
Dagens citat 2: "Mannen: - Är den här stolen ledig?
                              Kvinnan: - Ja och om du sätter dig blir den här också det." Roger på Rix Morgonzoo, de läste ett gäng med smarta svar på mindre lyckade raggningsrepliker, väldigt kul

jag ligger efter i planeringen!

Som vanligt när det drar ihop sig till sommarlov dräller det av uppgifter som ska in före lovet. I helgen hade jag planerat att skriva en samtalsanalys, den ska vara 1200-1300 ord, jag har väl skrivit en si så där 430 ord och nu vet jag inte vad mer jag ska skriva. Till råda på eländet så förstår jag inte riktigt instruktionerna... eller det gör jag ju men de går liksom inte ihop, för det står att man ska hänvisa till kurslitteraturen, men kurslitteraturen handlar knappt om det som jag skriver om så ja...inte vet jag det blir väl till att fibbla lite med sanningen, som vanligt. Och i morgon måste jag verkligen göra färdigt den där dumma analysen.

Jag är i Byske i helgen, och idag gjorde jag och mina föräldrar årets hittills mest ovärda stadsresa, vi körde till stan, de gick på två bilaffärer och sen åkte vi hem, på den enda bilaffären pratade de inte ens med en försäljare... men jag fick köra och det var ju kul eftersom det inte blir så ofta nu för tiden...

Och vet ni vad, idag har jag också hälsat på en kusi som jag nog inte har hälsat på sen någon gång på 90-talet. Ann-Katrin, de hade 8 supersöta hundvalpar och man blir ju kär i varenda en!

Det var nog allt av värde idag... ser inte fram emot morgondagen då jag som sagt måste göra klart samtalsanalysen. Eller förresten jag har ju fått mitt sommmarschema också... ser ut som om jag får flytta in på Konsum! Från det att jag börjar jobba, onsdagen före midsommar, så har jag nio helt lediga dagar till det att semesterperioderna är slut! Suck och stsön...men det blir bra med pengar och säg den som inte behöver peniga! Och så har jag sett en tuika på indiska som jag vill ha...men den kostar 400 men nu kanske jag kommer att förtjana den man vet aldrig!

Dagens citat: "Jamen ställ frågorna så vi kan svara på dom då!" (Claes Malmberg i Time out) Att beropå den missmatchade kurslitteraturen.

I'm in love with a ...

fairytale!

Det verkar ju som att det här går vägen! Hejja Alexander!!

Status på tvättkarma:

oförändrad!
Inte hjälpte det med ny tvättkorg... den hade två handtag när vi köpte in den (den nya tvättkorgen alltså) nu mer har den bara ett.  Och idag centrifugerade inte den lilla maiskinen riktigt som den skulle, den gjorde lite som den ville ibland cetrifugerade den och ibland inte...

Nu smäller det snart Eurovision Song Contest, och trots att jag skäms och hoppas att jag aldrig ska behöva skriva dessa ord igen så måste jag bara få säga GO NORGE!!

Och så är jag nu mera kär i Mustafa "Musse" Mohamed, vilken superhärlig kille det verkar vara, såg honom hos Babben. Nu blir jag väl tvungen att se 3000 m hinder till sommarn! Typiskt, men vad gör man inte för sina nära och kära....

Jag vet att jag sa att jag skulle bojkotta ESC men det var ju innan jag hörde Norge eller Azerbadijans bidrag så nu ska jag alltså koncentrera mig på  kvällens stora evenemang!

Dagens citat: "Rocka röven av dom!" (Sally)

Att titta eller inte titta....

det är frågan, och jag ska erkänna att jag inte helt och hållet bojkottat Eurovision song contest, jag har zappat lite och nu har vi tydligen gått till final, vet inte om jag är nöjd eller inte. På ett sätt hade det ju varit tråkigt att inte gå till final fast å andra sidan hade jag inte gråtit floder om vi inte gått vidare, det hade ju varit rätt åt alla klantstjärtar som röstade på Marlena istället för typ Alcazar...

På torsdag är det i alla fall dags för nästa semi och då håller vi alla tummar vi har för Norge och Azerbadijan!!


Dagens ciata: "Var får jag allt ifrån.... glöggen" Behöver jag säga vem som har sagt det?? Det är i alla fall Björn Gustavsson, för den gamla goda tidens skull.


My God I'm good!

Hittills idag har jag :
* städat toan
* städat hallen
* städat sovrummet
* putsat alla (6) fönster i vardagsrummet
* sprungi ett gäng intervaller

sitter och väntar på att anna ska komma ut ur duschen så att jag kan hoppa in men det verkar dröja...

Louise är på ingång, hon ska få håret lockat inför sin finsittning ikväll....jag skulle också vilja gå på finsittning men bland oss lärarstuderande är det ingen som ids fixa något ... som det verkar

duschen är ledig!!


Välkommen Roger!

Då hälsar vi alltså Routern Roger välkommen in i spelet! Jajjemensan! Pappa löste problemet (som vi fortfarande inte riktigt vet vad det bestod i) och detta utan support från Tohms the expert eftersom han råkar vara i England för tillfället. Och till pappas fördel måste jag säga att humöret bara pendlande mellan irriterat och mer irriterat men nådde aldrig flyförbannat stadiet.

Nu mixtrar mamma med Walter så förhoppningsvis löser sig alla våra problem!

Dessutom har vi införskaffat en ny tvättkorg och med den hoppas vi att vår dåliga tvättkarma ska ge vika, det finns väl ingen riktigt bra förklarning till varför vi hoppas på det förutom att vi verkligen vill att det ska vara så.

Har hittat en ny blogg för er i släkten Lundmark som är intresserade (ja för er andra också men ni kanske inte känner henne) lillFrida har skaffat sig en stepinside.blogg.se. Ja hon är väl inte så jätteliten än, menhon är ju (tillsammans med bror min) yngst i kusinskaran på pappas sida så lite liten är hon ju i alla fall.

Dagens citat 1: " Had ja veta att vi skull bort då had ja int tage negligén" (Pappa, och just for the record så tror jag inte att han äger någon negligé)

Dagens citat 2: "Nu tycker jag att du kastar glas och sitter i stenhus" (Mamma, eh ja ni har rätt jag är stolt!)

RSS 2.0