Lägg ner skiten!

Är det bara jag som är less på alla minst sagt dåliga program som går på tv? Jag tänker framför allt på de här dokuprogrammen som typ Ullared, Världens bästa hotell och Sommar i Sverige (eller vad det nu heter). Och kanske ännu värre de här pinsamma historierna som Ensam mamma söker, Big brother och Bachelorette. Som om inte det vore nog me den där typen av tveksam underhållning så finns det typ en miljon matlagningsprogram, av variernade kvalitet. (Jag känner att jag låter lite som pappa i den här frågan). Men kom igen Vad blir det för mat? är det typ det äckligaste, mest ohygieniska matprogrammet ever. Den enda tvkock med fetare hår än Herr Moberg är den där jobbiga, överdrivna, hysteriska mannen i Kniven mot strupen. Jag blir så less!

Skulle det vara så att man slår på tv:n och det inte är matlagning, dating eller någon random människa som storhandlar så är det tävling i att vara så originell som möjligt. Här ryms  tex. Top Model och Project Runway. Man får absolut inte var en vanlig Svensson (eller Smith) för har man något så när normal IQ-nivå så är man inte nog originell.

När vi ändå är i farten med att lägga ner så lägg ner ck3 också - förmodligen värdens sämsta kurs! I och för sig tror jag redan att den är nedlaggd och att den går sista gången nu så förhoppningsvis slipper fler plåga sig igenom den. Tillåt mig bara att ge ett exempel (förutom VFU-rapporten på 10 sidor som vi "inte" har). I studieguiden står det att grupptentan ska läggas ut på Cambro sensat dagen innan tentan - alltså idag. Men nej, våra grupphandledare tycker att det räcker om vi får frågorna imorgon när vi kommer till tentan - så våra frågor läggs inte upp i förväg medan andra grupper har haft sina tentor tillgängliga i typ tre dagar. OCh då går vi alltså samma kurs!

I en liten protest, bara liten, har jag i alla fall beslutat mig för att inte läsa igenom tjafset om kvalitetsutvärdering till tentan. Det känns bara helt onödigt - hoppas gruppen inte tar illa upp men jag har bättre saker att göra med min tid. Som att städa köket till exempel, och hålla koll på Anna när hon är igång med dammsugaren. Idag dammsög hon sönder en lampa (katastrof 1).

Katastrof 2 inträffade när vi belönade oss med en muffins-på-maten efter lunch. Anna hade ätit fisk och råkade olyckligtvis tappa sin muffins i fiskresterna som fanns kvar. Men den gick då ner i alla fall så den blev nog inte så contamineated after all.

Dagens citat: "Är det inte straff nog att bo i det här jä*la landet?!" (Johan Glans)

Jag säger det igen - alla älskar Älvan!

Ja det är nästan så att man önskar att det skulle bli budgivning på Pensionat Älvan. Alla (de två par) som hittills varit och tittat på vår lägenhet älskar den. Precis som vi  - det är inte utan att man blir lite stolt!

Annars idag så har det ju varit sport hela dagen! Hade man satt sig framför tv:n imorse hade man nog suttit hela dagen. Nu såg jag bara damernas skidskytte och nästan hela herrarnas 15 km, sen tog jag en sväng på IKSU. Jag tänkte att eftersom vi hoppade över vår nydalarunda idag så skulle det gå bättre än sist - men icke. Jag var tung som en elefant och flåsade som en flodhäst. Därför var jag också lite arg när jag cyklade hem. Och inte blev humöret bättre när det fastnade snö under framskärmen så att cykeln gick tyngre och tyngre ju närmare hem jag kom. Ändå var jag tvungen att trampa som en galning eftersom jag i trafikljuset blev upphunnen av en löpare. Denne löpare var sedan snabbare iväg än jag och så var det väldigt dåligt cykelföre precis efter trafikljuset så han liksom drog ifrån - men när jag kom upp på raksträckan kände jag bara att nej, någon måtta får det ju ändå lov att vara på det hela, jag kan ju inte bli ifrånsprungen när jag cyklar! Så jag trampade på utav bara sjutton och kom förvi löparen men det var som att han inte ville släppa taget så jag fick trampa på som en idiot nästan hela vägen hem innan han valde en annan väg och jag kunde slappna av de sista 20 metrarna.

Sen fick jag hjälpa två av grannbarna med ett litet knutproblem. En av småtjejerna hade knytt fast boben runt midjan och nu fick de inte upp knuten. But no worries - Malin to the rescue. Jag fick upp knuten och småtjejerna blev väldigt stolta när jag frågade vem som var stark nog att knyta en så hård knut.

Och så går det väl inte an att vara från Skellefteå och inte nämna AIKs seger idagens avgörande kvartsfinal - Grattis AIK till semiplatsen!

Dagens citat: "Ni kommer att höra talas om mig - det lovar jag er!" (Sally) För att man inte alltid kan vara på topp - men man kan alltid komma igen!

Alla älskar Älvan

Jaha så hade man visat lägenheten för ett par - de gillade den. Så klart. Och döm av min förvåning när jag öppnade dörren och jag känner killen som står där utanför. Eller ja känner och känner vi har läst en kurs tillsammans. Men de verkade väldigt trevliga i alla fall. En lärare och en förskollärare - tryggt och bra.

Nu glömde jag tyvärr fråga men Louise jag är säker på att du kan få hyra vardagsrummet om du vill! Om de blir de som får den ska jag absolut fråga.

Men det känns inte rikigt bra att någon annan ska bo i våran lägenhet =0(

Nej nu ska jag rycka upp mig och mentalt förbereda mig för en sväng på IKSU.

Dagens citat: Shit alltså, jag hade ett bra citat men jag glömde det, så går det när man multitaskar. Jag får återkomme om det dyker upp.

En dag som alla andra... nästan

Ja i stort sett har det här varit som allla andra dagar. Steg upp strx efter sju och cyklade till skolan vid åtta. Genomförde ett examinerande seminarim - ganska ointressant måste jag erkänna (även om jag alltid är på topp så kan det hända att jag idag var lite mer på botten av toppen).

Efter seminariet cyklade jag hem och så var det tvätt i parti och minut + städning av toan. Trots att det troligtvis är en dålig idé måste jag säga att vår tvättkarma tycks ha förbättras för det var länge sedan vi råkade ut för en katastrof. För att jag sedan skulle orka pallra mig till IKSU var jag tvungen att få smaka av Annas nybakta muffins. Riktigt goda måste jag säga.

Där vid fyrasnåret blev det middag i vardagsrummet med skidor som underhållning - och vilken underhållning sen. Grattis till Emil Jönsson (eller Joensson om man ska kör TVstyle).

Och det är nu det ovanliga händer. Det ringer till mig, ett nummer som jag inte känner igen. Med sorg i hjärtat avslöjar jag nu att det var en tjej som ville komma och titta på vår älskade lägenhet =0(
Inte så jättespännande kanske men det var första gången det hände mig! Hoppas nu bara att det verkar vara rediga människor så kanske det känns lite lättare att lämna över Bengot-Ove, Ann-Marie och Bridget till dem.

Dagens citat: "Grurrlggrruul" (Bengt-Ove)

Sverigekunskap

Sverige består av 25 landskap, det antar jag att ni vet. Men vet ni också att alla landskap har ett landskapsdjur, en landskapsfågel, en landskaps fisk, en landskapssvamp, ett landskapsäppla, en landskapsblomma, en landskapsinsekt, en landskapssten och ett "eget" grundämne?

Jag upptäckte detta idag när jag bläddrade i kokboken Sveriges nya landskapsrätter - väldigt spännande! Alla som räknar sig som västerbottningar kan jag bara gratulera, vilket cool landskap det är alltså! Och så kan jag inte låta bli att tycka lite synd om de som bor i Härjedalen och Närke. För enkelhetens skull följer nedan en liten jämförande tabell:

Landskap:    Västerbotten           Härjedalen                  Närke
Stad:           Umeå                     (Sveg)                        Örebro
Djur:           Storspov                 Björn                          Hasselmus
Blomma       Kung Karls spira      Mosippa                      Gullviva
Grundämne  Guld                       Palladium                    Zink          

Nu tänker ni "Men Härjedalen ser ju inte så tokigt ut"  och det gör inte det förrän man läser att Sveg egentligen inte är någon stad, det är however den största orten i Härjedalen. Att de har ett superhäftigt landskapsdjur hjälper liksom inte. Och stackars Närke, hasselmus - vad är det för skillnad på en sån och en helt vanlig skogsmus? Och kanske viktigtast av allt, vilken är den finaste medaljen - jo guld! Alltså måste Västerbotten vara det bästa landskapet eller?

Dagens citat: "Man är aldrig så mätt att man inte orkar en palt" (Mest troligt är min farbor Gunder ursprunget till detta fantastiska citat)

Övertränad?

Ja nu får jag allt ta och lugna ner mig - man vill ju inte råka bli övertränad av misstag. Jag och Anna sprang runt Nydalasjön idag igen - nästan tre minuter snabbare än förra veckan. Jag vill gärna tro att det beror på att jag har fått så pass mycket bättre kondition men det skulle också kunna bero på att det var väldigt halkigt förra veckan, så vi fick liksom trippa fram. Det skulle också kunna vara dagsformen som stod på topp idag efter gårdagen.

Sen hade jag bestämt att jag skulle gå på Aerobic dance klockan fyra eftersom jag var på hon Elins pass i fredags och det var så himla kul. Jag tänkte att eftersom aerobic dance inte är så fruktansvärt jobbigt så orkar jag det även om jag springer en sväng först. Tyvärr hade jag nog haft lite otur när jag läste schemat för det visade sig att det inte var aerobic dance utan step dance - och det är betydligt jobbigare. Jag höll på att stryka med! Men det var också ett jättekul pass!

Nu har jag (förhoppningsvis) träningsvärk i vaderna och så är jag helt slut. Det blir i alla fall ingen fysgympa imorgon det är då ett som är säkert!

En liten grej till bara, jag glömde ju att nämna pausunderhållningen från igår - top notch! Synd att vi inte kan skicka Lena, Nanne och Ola (Ja Christer sjögren var ju också med förståss men helt ärligt så hade de nog klarat sig lika bra utan honom).

Over and out!

And I'm back in the game!

Yes! Gårdagens final gick ju riktigt bra måste jag säga. Det var ett par år sedan jag var så här nöjd med vinnaren. Allt gick väl i stort sett som jag hade trott - förutom Brolle! Vad hände där? Vad gjorde Boden igår kväll egentligen? Jag tror att det måste ha blivit något fel på röstningen så att alla som ville rösta på Brolle gav en röst åt The Playtones, för de gick ju oförskämt bra.

Nu laddar vi mot Düsseldorf!

Angående de internationella jurygrupperna så märktes det ju tydligt att Norge såg sin chans att redan här sätt stopp för oss - men den gubben gick inte! Nu ska de inte tro att de är något bara för att skid-vm gick så bra.

Dagens citat: "The messers becomes the messies!" (Chandler)


Final!

Mina damer och herrar det är dags för final i årets melodifestival. Nu känner vi ju redan till alla låtar så den här gången koncentrerar jag mig lite mer på detaljer. (Nu är jag också 99% säker på startordningen)

1. In the club (Danny)
Först och främst måste vi ge Danny att hans låt verkligen sätter sig - något som alltid är ett stort + såna här sammanhang. Tyvärr är jag rädd att han kommer att slåss om samma röster som herr Saade och förlora. Det bli nog en topp placering ändå men jag tror inte att han åker till Tyskland. Sen var det ju det här med kläder och jag tycker nog att han kunde hotta upp sin outfit lite, lite glitter här och där - det är ju i alla fall schlager. I övrigt vill jag minnas att han hade ett stablit nummer så det är väl bara att gasa på och hoppas på det bästa. Han har ju i alla fall utseendet med sig - right mum!

2. Spring för livet (Sara Varga)
Ja det är ju ingen som kommer att blanda ihop henne med någon annan. Jag tror det kan gå ganska bra för Sara faktiskt, inte vinst kanske men typ ändå femma, sexa någonting. För att öka på sina chanser lite borde hon byta klänning, nu har vi sett den där vita, långa med repet i midjan två gånger och helt ärligt är den ju lite tråkig. Jag skulle föreslå svart eller blått. Hon kan ju inte ha en överdrivet glad färg med tanke på texten.

3. Oh my God (The Moniker)
Ja det verkar ju som att alla utom jag och min syster gillar det här. Men snälla, snälla Sverige vi kan inte skicka det här! Det är något som typ Holland skulle skicka och vi vill inte blandas ihop med dem efter fjolårets magplask. Det kommer att bli en radioplåga, kan inte det få räcka?! Om vi då ska försöka spetsa till nummret så skulle jag rekommendera att skippa de där två tjejerna som springer omkring på scen och gör ingenting - deär överflödiga i ett redan rörigt nummer. Behåll klädbytet från andr chansen det var ju lite kul.

4. 7 days and 7 nights (Brolle)
Tack och lov att han tagit ett artistnamn! Kell är tyvärr inget jättehäftigt namn, jag är ledsen men så är det. Han är ju folkkär så det räcker, tyvärr tror jag inte att han har något att sätta emot de yngre grabbarna. Egentligen vet jag inte vad han skulle förändra för att öka på sina chanser. Han har ju inget att förlora så gör en Jöback och ös på lite extra i finalen så blir det nog en bra placering.Hmm, det känns som att alla kommer att hamna på bra placeringar hittills.

5. E de fel på mig (Linda Bengtzing)
Men det här borde inte komma så jättehgt i resultatlistan i alla fall. Det känns tråkigt trots gott om fart och fläkt på scenen. Och hon verkligen MÅSTE byta kläder! Hon såg ju ut som en korsning mellan en kyckling och en påskkärring. Men som sagt det kommer nog inte att gå speciellt bra, visst är vi less på det här? Jag är då det i alla fall.

6. Leving home (Nicke Borg)
Ja här har ju stylisterna lite att jobba med. Men hur bra de än är på sina jobb så tror jag inte att det kommer att hjälpa. Han blir nog inte sist men jag tror inte att når en topplavering, mest för att motståndet är för tufft för låten är ju inte jättedålig. Jag tycker också att scenframträdandet var lite tråkigt. Jag vet dock inte vad man skulle kunna hitta på för att liva upp det.

7. Me and my drum (Swingfly)
Även om han verkar vara en helylle kille så tror jag att han får det svårt. Låten har inte spelats lika flitigt som de andra och jag tror att folk kommer att glömma bort honom. Det som han skulle kunna göra för att spettsa till sitt framträdande är ju att skippa den där halvrappande bruden som dyker upp i slutet, men det är väl inte särskillt troligt.

8. I'm in love (Sanna Nielsen)
Hur söt och schlagervan hon än är så tror jag inte att hennes låt är bra nog. Den känns precis som Lindas lite väl välbekant. Hennes framträdande är nog så finslipat som det kan bli så för Sanna gäller bara fullt ös och sen är resten upp till Bromölla.

9. The King (Playtones)
Förhhoppningsvis morgondagens jumbo, för jag menar det här är ju inte bra! Och även här har stylisterna fullt upp, vad blir det den här gången - grönställ? rödställ?. Nej usch. Och till råga på allt så var ju scenframträdandet otroligt tråkigt. En grej som jag hoppas att sångaren har jobbat på sen sist, eventuellt med hjälp av Tyra Banks, är det här med att smile with the eyes - för föra gången var det ju som att det var helt tomt bakom ögonen på honom.

10. Popular (Eric Saade)
Lördagens vinnare! Hoppas jag i alla fall. Han var väl i stort sett allt, ett vasst intro, en chatcy refräng och ett spektaulärt nummer. Och så ser han ju helt okej ut den lilla pojken. Som grädde på moset har han ju dragit vinstlotten i startnummerlotteriet. Ja allt känns som upplagt för seger här. Nu gäller det bara att Sverige också förstår detta!!!

Sammanfattning:
1. Eric Saade

2-5:
Danny
Sara Varga
The Moniker
Brolle

6-9
Sanna Nielsen
Linda Bengtzing
Nicke Borg
Swingfly

10
Playtones

Dagens citat: "No pressure, but your whole future happiness now depends on this one single moment" (Bridget Jones Diary)


Suck!

Först och främst Issa - Spice gilrs var alltid bättre än Hanson och så var det slutdiskuterat! Jag är ju trots allt lite äldre och lite klokare!

Sen och främst - jo Anette jag hoppas verkligen att mitt schlagersjälvförtroende återvänder och att det inte blir som jag nu helt plötsligt fruktar (efter att ha läst Aftonbladet!) att The Moniker ska göra succé. Om han går och vinner är det snudd på bojkott nästa år alltså!

Och så kommer vi då till sucken. Träffade gruppen (Marianne och Maureen, alltså gruppen M) klockan nio i morse på unviersitetet för att skriva ihop ett case. Och det var lite rörigt det där me till slut var vi i alla fall klara och skulle bara svänga ihop en power point på det hela - nej då inser vi att vårt arbete verkligen skulle bli mycket bättre om vi omformulerade själva grundfrågan "Ska vi förbjuda mobiltelefoner i klassrummet?" till "Ska vi tillåta mobiltelefoner i klassrummet?". Ja så då var det bara att flytta om allt och gissa om det bev rörigt på hjärnkontoret av det?! Det är jobbigt att vara svensklärare, det är så lätt att fastna i det där med formuleringar.

Strax före elva fick vi oss i alla fall ett gott skratt när en av de anställda på restaurangen (vi satt på universum) ropade "Ska ni ha smör eller nån annan skit på det här?" Tur att vi hade matlådor med oss man vill ju inte riskera att får skit i maten!

Och där kring två var vi klara. Duktig som jag är hade jag packat gympakläder, som på den gamla goda tiden, och planerat en sväng på IKSU. Men precis när jag parkerade cykeln utanför IKSU slog det mig att jag inte hade IKSU-kortet med mig, det gjorde ont! Nej hej, då var det bara att cykla hem och hämta det då. Konsekvensen av detta lilla missöde blev, förutom den extra cykelturen, att jag befann mig i gymmet under rusningtid, något som jag brukar försöka undvika till varje pris. Och konsekvensen av det blev att min runda i gymmet blev lite si så där seriös.

Sen jag då äntligen kom hem har jag lagat mat (lax oxh potatis), ätit maten, bakat filmjölksbulla, letat upp avhandlingar på ub och duschat. Så nu tänker jag inte göra något mer vettigt idag!

Medan vi i gruppen M satt och suckade på universitetet passade Helena Ekholm på att ta VM-guld, det tycker jag var smart gjort!!

Dagens citat:"What are the chanses really that I'm wrong two times i a row?!" (Patric Jane, The Mentalist) Månadens citat i grisen och så hoppas jag verkligen att det gäller mig och melodifestivalen.

Nostalgi!

Jag har blivit inspirerad av min kära kusin Isabell (http://lifeasbell.wordpress.com/) . Trots att det är hemskt att man är så gammal att man kan säga att det här var min favoritlåt för 11 år sedan så gör jag nu det. Det här var min favoritlåt för (ca) 11 år sedan:

http://www.youtube.com/watch?v=9ro0FW9Qt-4

Och jag måste ju säga att det fortfarande svänger. (Och jo Issa de var alltid lite vassare än Hanson!)

Vi skulle ju kunna gå ännu längre tillbaka i tiden men då känner man sig ju så fruktansvärt gammal.

Kvällsfika nästa!

Dagens citat 1:
"I didn't want to hear it then but I'm not ashamed to say it now
Every little thing you said and did was right for me
I had a lot of to think about, about the way I used to be
Never had a sense of my responsibility
Back then I didn't know why
Why you were misunderstood
So now I see through your eyes, all that you did was love
Mama, I love you. Mama, I care
Mama, I love you. Mama ,my friend. You're my friend"     (Spice Girls Mama)

Dagens citat 2:
"You think you're quick but I'd like to see you keep up with me
You think you're slick but I'd like to see you pull a trick on me
You think you're so cool Hey big man you're old school
You think you're smart but who the hell d'ya think you're talking to"     (Spice Girls Denying)

Dagens citat 3:
"If you wanna be my lover, you gotta get with my friends"     (Spice Girls Wannabe)

Ja, jag kanske var lite besatt. Att jag fortfarande kommer ihåg texterna är nog ett tecken på det eller? Men håll med om att texterna är lite tänkvärda! (Nu när man förstår vad de betyder vill säga)

Sa jag inte att...

... vi skulle ta den där andra chansen?! Men nej, nej, nej. Nu känner jag att jag blir lite upprörd - vem röstar egenligen på Love Generation, The Moniker och Pernilla Andersson?? Jag blir alldeles konfurderad.

Mitt schlagersjälvförtroende är rejält stukat, inte en enda kvartsfinal gick min väg.

Jag kan ju bara hoppas att det betyder att jag får som jag vill i Globen istället - Eric till Tyskland!

Får försöka muntra upp mig med lite Mr Bean och sen blir det bingen direkt - i ren protest!

Andra chansen - se till och ta den nu då!

Jag ska bara börja med att säga att det gick bra på intervjun, han skulle höra av sig i nästa vecka. Det gällde lite vikariat under våren, typ nåra dagar i varje månad. Vore ju snyggt att skriva på cv:t eventuellt hade jag också kunnat få jobba i sommar men tyvärr har jag ju då ingen stans att bo så det blir nog lite knepigt.

Nu över till något mycket viktigare =0), nämligen andra chansen som går av stapeln i morgon. Trots att jag nu i många år varit emot upplägget med dueller så fortsätter Christer B att köra på det.

Duell nummer 1: Jenny Silver vs. Love Generation
Jag hoppas verkligen att Jenny tar det här. Jag tycker ändå att hon borde ha en god chans, hennes låt är verkligen superschlager. Med tanke på att RedOne har ett finger med i Love Genereations låt är den verkligen under all förväntan - inte för att jag hade speciellt höga förväntningar på gruppen men ändå.

Duell nummer 2: Loreen vs. Sara Varga
Här hoppas jag innerligt på Loreen som enligt ryktet ska göra om typ hela sitt nummer och det borde ju inte kunna bli sämre. Tyvärr tror jag att det kan bli svårt för jag tror att Sara Vargas låt har fastnat hos folk på grund av sitt lite udda sound.

Duell nummer 3: The Moniker vs. Linda Pritchard
Linda! Jag hoppas verkligen på henne för han Daniel kändes lite knepig. Varför kallars han sig till exempel för The Moniker? Vad betyder det? Nej jag om Linda bara ser till att spara lite på krutet till sista refrängen så ska nog det här kunna gå vägen.

Duell nummer 4: Shirley's angles vs. Pernilla Andersson
Och här hoppas jag gicetvis på Shirley och co. Jag är fortfarande lite bitter över att de inte gick vidare utan att deras plats av någon underlig anledning gick till The Playtones.Nej kom igen nu brudar - rocka röven av dem!

I en perfekt värld ser alltså semifinalerna ut som följer:

Semifinal 1: Jenny Silver vs. Loreen
Och här håller jag tummarna för Loreen. Om det inte går som jag vill och de andra två bidragen går vidare till den här semin hoppas jag på Sara Varga.

Semifinal 2: Linda Pritchard vs. Shirley's angels
Och även här håller jag stenhårt på Shirley och änglarna. Om det, gud förbjude, blir så att de andra två bidragen tar sig hit så hoppas jag väl ändå på hon Pernilla - men alltså helst inte.

Så då kör vi väl då!

Förresten måste vi ju gratta stafettlagen till sina silver - GRATTIS:
* Ida Ingemarsdotter
* Anna Haag
* Britta Johansson-Norgren
* Charlotte

* Daniel Rickardsson
* Johan Olsson
* Anders Södergren
* Marcus Hellner (som förövrigt ska bli Annas hyresvärd om hon flyttar till Gällivare - trevligt!)

Dagens citat: "Ge mig glitter och glamour här där verkligheten bor" (After dark La dolce vita)

I'm back!

Grattis Umeå - jag är tillbaka!

Ja, jag var tvungen att ha en liten egostund. Om ni bara visste hur mycket jag önskade att den här terminen, eller åtminstone den här kursen var slut! Jag började på min VFU-uppgift idag (den som vi "inte har") och det gick väl, to put it midley, inte bra. Nej usch och fy bara en massa tråk och hitte på.

Nu hoppas jag att Anna ska dyka upp snart så vi kan få oss en kvällsmacka.

Imorgon får vi fin besök av Jenny och Matteus - awesome! Ja och så ska jag ju på arbetsintervju, not so awesome men det blir säkert bra.

Dagens citat: "Rocka röven av dom!" (Sally)

Depp & pepp

Ush jag känner mig deppig - det bara kom över mig. Det kan ha att göra med en anställningsintervju som jag ska på på fredag. Jag hade liksom sett fram emot att komma tillbaka till Umeå och bli räka igen, men om det blir vick vecka 10,11,12 då blir det ingen räka kan jag lova.

Å ena sidan önskar jag att jag tackat nej, å andra sidan känns det som att det behövs lite fina grejer på cv:t. Det blev väldigt tydligt idag när jag då skulle svänga ihop ett - det fanns inget att skriva! 

Det kan också bero på de där dumma provresultaten som gör att mamma inte får ta sin sista behandling i veckan utan måste vänta till nästa vecka.

Dålig sömn till följd av snor kan också vara en orsak.

Men nu peppar (alt. pepar) jag upp mig och hoppas på att kvällens träning i bollhallen löser alla problem, eller åtminstone ger mig lite endorfiner så att deppet försvinner. Det där med cv:t, snoret och provresultaten kanske det blir svårt att rå på med träning.

Dagens citat: "Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke!" (Sally)


RSS 2.0